WikiTrademarks - Search, analyse, and monitor trademark applications.

Trademark: I AM SURROUNDED BY LIGHT AND LOVE. I AM PROTECTED. I AM GUIDED. I AM STRONG AND BRAVE. I AM SMART AND FUNNY. I AM CAPABLE. MAGIC AND MIRACLES ARE ARE AROUND ME. THE UNIVERSE HAS MY BACK. MY SECRET VISION IS MY FUTURE SELF.

Mark Identification

I AM SURROUNDED BY LIGHT AND LOVE. I AM PROTECTED. I AM GUIDED. I AM STRONG AND BRAVE. I AM SMART AND FUNNY. I AM CAPABLE. MAGIC AND MIRACLES ARE ARE AROUND ME. THE UNIVERSE HAS MY BACK. MY SECRET VISION IS MY FUTURE SELF.

Click here to search for trademarks similar to I AM SURROUNDED BY LIGHT AND LOVE. I AM PROTECTED. I AM GUIDED. I AM STRONG AND BRAVE. I AM SMART AND FUNNY. I AM CAPABLE. MAGIC AND MIRACLES ARE ARE AROUND ME. THE UNIVERSE HAS MY BACK. MY SECRET VISION IS MY FUTURE SELF.

Proof of use for I AM SURROUNDED BY LIGHT AND LOVE. I AM PROTECTED. I AM GUIDED. I AM STRONG AND BRAVE. I AM SMART AND FUNNY. I AM CAPABLE. MAGIC AND MIRACLES ARE ARE AROUND ME. THE UNIVERSE HAS MY BACK. MY SECRET VISION IS MY FUTURE SELF.

We do not have any records of a proof of use for I AM SURROUNDED BY LIGHT AND LOVE. I AM PROTECTED. I AM GUIDED. I AM STRONG AND BRAVE. I AM SMART AND FUNNY. I AM CAPABLE. MAGIC AND MIRACLES ARE ARE AROUND ME. THE UNIVERSE HAS MY BACK. MY SECRET VISION IS MY FUTURE SELF. at this moment.

Click here to add a proof of use for I AM SURROUNDED BY LIGHT AND LOVE. I AM PROTECTED. I AM GUIDED. I AM STRONG AND BRAVE. I AM SMART AND FUNNY. I AM CAPABLE. MAGIC AND MIRACLES ARE ARE AROUND ME. THE UNIVERSE HAS MY BACK. MY SECRET VISION IS MY FUTURE SELF.

Possible trademark infringements of I AM SURROUNDED BY LIGHT AND LOVE. I AM PROTECTED. I AM GUIDED. I AM STRONG AND BRAVE. I AM SMART AND FUNNY. I AM CAPABLE. MAGIC AND MIRACLES ARE ARE AROUND ME. THE UNIVERSE HAS MY BACK. MY SECRET VISION IS MY FUTURE SELF.

Basic Information

Serial Number
97930038
Filing Date
11 May 2023
Mark Drawing Code
4

Classifications

Declare the trademark use of I AM SURROUNDED BY LIGHT AND LOVE. I AM PROTECTED. I AM GUIDED. I AM STRONG AND BRAVE. I AM SMART AND FUNNY. I AM CAPABLE. MAGIC AND MIRACLES ARE ARE AROUND ME. THE UNIVERSE HAS MY BACK. MY SECRET VISION IS MY FUTURE SELF. on the blockchain with WikiTrademarks.io.

First use anywhere
I AM SURROUNDED BY LIGHT AND LOVE. I AM PROTECTED. I AM GUIDED. I AM STRONG AND BRAVE. I AM SMART AND FUNNY. I AM CAPABLE. MAGIC AND MIRACLES ARE ARE AROUND ME. THE UNIVERSE HAS MY BACK. MY SECRET VISION IS MY FUTURE SELF. was first used on 01 Sep 2022 for the primary classification of goods and services, international, 025 (Clothing)
First use in commerce
There is no first use of this trademark in commerce detected yet.
Status Code
6
International Code
025
US Codes
022; 039

Ownership history of this trademark/brand

Correspondent

ANDREA SAGER
713 LLANO STREET
PASADENA, TX 77504