WikiTrademarks - Search, analyse, and monitor trademark applications.

Trademark: WHEN A PROBLEM EXISTS YOU CAN EITHER OFFER A RESOLUTION OR YOU CAN STAND BACK AND JUST STAY IN YOUR LANE. "MAKE A DECISION"

Mark Identification

WHEN A PROBLEM EXISTS YOU CAN EITHER OFFER A RESOLUTION OR YOU CAN STAND BACK AND JUST STAY IN YOUR LANE. "MAKE A DECISION"

Click here to search for trademarks similar to WHEN A PROBLEM EXISTS YOU CAN EITHER OFFER A RESOLUTION OR YOU CAN STAND BACK AND JUST STAY IN YOUR LANE. "MAKE A DECISION"

Proof of use for WHEN A PROBLEM EXISTS YOU CAN EITHER OFFER A RESOLUTION OR YOU CAN STAND BACK AND JUST STAY IN YOUR LANE. "MAKE A DECISION"

We do not have any records of a proof of use for WHEN A PROBLEM EXISTS YOU CAN EITHER OFFER A RESOLUTION OR YOU CAN STAND BACK AND JUST STAY IN YOUR LANE. "MAKE A DECISION" at this moment.

Click here to add a proof of use for WHEN A PROBLEM EXISTS YOU CAN EITHER OFFER A RESOLUTION OR YOU CAN STAND BACK AND JUST STAY IN YOUR LANE. "MAKE A DECISION"

Possible trademark infringements of WHEN A PROBLEM EXISTS YOU CAN EITHER OFFER A RESOLUTION OR YOU CAN STAND BACK AND JUST STAY IN YOUR LANE. "MAKE A DECISION"

Basic Information about WHEN A PROBLEM EXISTS YOU CAN EITHER OFFER A RESOLUTION OR YOU CAN STAND BACK AND JUST STAY IN YOUR LANE. "MAKE A DECISION"

Serial Number
90158170
Filing Date
03 Sep 2020
Registration Number
6557120
Registration Date
09 Nov 2021
Mark Drawing Code
4

Classifications

Declare the trademark use of WHEN A PROBLEM EXISTS YOU CAN EITHER OFFER A RESOLUTION OR YOU CAN STAND BACK AND JUST STAY IN YOUR LANE. "MAKE A DECISION" on the blockchain with WikiTrademarks.io.

First use of WHEN A PROBLEM EXISTS YOU CAN EITHER OFFER A RESOLUTION OR YOU CAN STAND BACK AND JUST STAY IN YOUR LANE. "MAKE A DECISION" anywhere
WHEN A PROBLEM EXISTS YOU CAN EITHER OFFER A RESOLUTION OR YOU CAN STAND BACK AND JUST STAY IN YOUR LANE. "MAKE A DECISION" was first used on 15 Mar 2021 for the primary classification of goods and services, international, 025 (Clothing)
First use in commerce
There is no first use of this trademark in commerce detected yet.
Status Code
6
International Code
025
US Codes
022; 039

Who owns WHEN A PROBLEM EXISTS YOU CAN EITHER OFFER A RESOLUTION OR YOU CAN STAND BACK AND JUST STAY IN YOUR LANE. "MAKE A DECISION"?

1. Steven Smith Holly Springs NC

2. Steven Smith Holly Springs NC

3. Steven Smith Holly Springs NC

Correspondent

Steven Smith
Steven Smith
Steven Smith
95 POND VALLEY LANE