WikiTrademarks - Search, analyse, and monitor trademark applications.

Trademark: A FIRM FOCUSED ON A SINGLE SERVICE, A CONCENTRATED EQUITY STRATEGY THAT SEEKS TO IDENTIFY AND INVEST IN WHAT WE BELIEVETO BE THE MOST COMPELLING COMPANIES GLOBALLY.

Mark Identification

A FIRM FOCUSED ON A SINGLE SERVICE, A CONCENTRATED EQUITY STRATEGY THAT SEEKS TO IDENTIFY AND INVEST IN WHAT WE BELIEVETO BE THE MOST COMPELLING COMPANIES GLOBALLY.

Click here to search for trademarks similar to A FIRM FOCUSED ON A SINGLE SERVICE, A CONCENTRATED EQUITY STRATEGY THAT SEEKS TO IDENTIFY AND INVEST IN WHAT WE BELIEVETO BE THE MOST COMPELLING COMPANIES GLOBALLY.

Proof of use for A FIRM FOCUSED ON A SINGLE SERVICE, A CONCENTRATED EQUITY STRATEGY THAT SEEKS TO IDENTIFY AND INVEST IN WHAT WE BELIEVETO BE THE MOST COMPELLING COMPANIES GLOBALLY.

We do not have any records of a proof of use for A FIRM FOCUSED ON A SINGLE SERVICE, A CONCENTRATED EQUITY STRATEGY THAT SEEKS TO IDENTIFY AND INVEST IN WHAT WE BELIEVETO BE THE MOST COMPELLING COMPANIES GLOBALLY. at this moment.

Click here to add a proof of use for A FIRM FOCUSED ON A SINGLE SERVICE, A CONCENTRATED EQUITY STRATEGY THAT SEEKS TO IDENTIFY AND INVEST IN WHAT WE BELIEVETO BE THE MOST COMPELLING COMPANIES GLOBALLY.

Possible trademark infringements of A FIRM FOCUSED ON A SINGLE SERVICE, A CONCENTRATED EQUITY STRATEGY THAT SEEKS TO IDENTIFY AND INVEST IN WHAT WE BELIEVETO BE THE MOST COMPELLING COMPANIES GLOBALLY.

Basic Information

Serial Number
90568674
Filing Date
09 Mar 2021
Registration Number
6643521
Registration Date
15 Feb 2022
Mark Drawing Code
4

Classifications

Declare the trademark use of A FIRM FOCUSED ON A SINGLE SERVICE, A CONCENTRATED EQUITY STRATEGY THAT SEEKS TO IDENTIFY AND INVEST IN WHAT WE BELIEVETO BE THE MOST COMPELLING COMPANIES GLOBALLY. on the blockchain with WikiTrademarks.io.

First use anywhere
A FIRM FOCUSED ON A SINGLE SERVICE, A CONCENTRATED EQUITY STRATEGY THAT SEEKS TO IDENTIFY AND INVEST IN WHAT WE BELIEVETO BE THE MOST COMPELLING COMPANIES GLOBALLY. was first used on 24 Sep 2020 for the primary classification of goods and services, international, 036 (Insurance and financial)
First use in commerce
There is no first use of this trademark in commerce detected yet.
Status Code
6
International Code
036
US Codes
100; 101; 102

Ownership history of this trademark/brand

Correspondent

GLOBAL EQUITY STRATEGY LLC
1345 E CHANDLER BLVD, BUILDING 2, SUITE
PHOENIX, AZ 85048