WikiTrademarks - Search, analyse, and monitor trademark applications.

Trademark: THE MARK CONSISTS OF A CYCLICAL DESIGN LOGO CONTAINING AT THE TOP THE WORD "ATHENS" IN WHITE LETTERS ON A BLACK BACKGROUND AND THE WORD "GYROS" IN GREEN LETTERS ON A WHITE BACKGROUND, IN PAPYRUS FONT, FEATURING THE PROFILE OF THE GODDESS ATHENA, WEARING A BLACK HELMET AND HAVING THREE STRANDS OF HAIR ALTERNATING IN COLOR BLACK-GOLD-BLACK IN A SOLID GOLD CIRCLE WITH A HALF SHIELD AT THE BOTTOM HAVING A BLACK RIM AND A GREEN INSERT.

Mark Identification

THE MARK CONSISTS OF A CYCLICAL DESIGN LOGO CONTAINING AT THE TOP THE WORD "ATHENS" IN WHITE LETTERS ON A BLACK BACKGROUND AND THE WORD "GYROS" IN GREEN LETTERS ON A WHITE BACKGROUND, IN PAPYRUS FONT, FEATURING THE PROFILE OF THE GODDESS ATHENA, WEARING A BLACK HELMET AND HAVING THREE STRANDS OF HAIR ALTERNATING IN COLOR BLACK-GOLD-BLACK IN A SOLID GOLD CIRCLE WITH A HALF SHIELD AT THE BOTTOM HAVING A BLACK RIM AND A GREEN INSERT.

Click here to search for trademarks similar to THE MARK CONSISTS OF A CYCLICAL DESIGN LOGO CONTAINING AT THE TOP THE WORD "ATHENS" IN WHITE LETTERS ON A BLACK BACKGROUND AND THE WORD "GYROS" IN GREEN LETTERS ON A WHITE BACKGROUND, IN PAPYRUS FONT, FEATURING THE PROFILE OF THE GODDESS ATHENA, WEARING A BLACK HELMET AND HAVING THREE STRANDS OF HAIR ALTERNATING IN COLOR BLACK-GOLD-BLACK IN A SOLID GOLD CIRCLE WITH A HALF SHIELD AT THE BOTTOM HAVING A BLACK RIM AND A GREEN INSERT.

Proof of use for THE MARK CONSISTS OF A CYCLICAL DESIGN LOGO CONTAINING AT THE TOP THE WORD "ATHENS" IN WHITE LETTERS ON A BLACK BACKGROUND AND THE WORD "GYROS" IN GREEN LETTERS ON A WHITE BACKGROUND, IN PAPYRUS FONT, FEATURING THE PROFILE OF THE GODDESS ATHENA, WEARING A BLACK HELMET AND HAVING THREE STRANDS OF HAIR ALTERNATING IN COLOR BLACK-GOLD-BLACK IN A SOLID GOLD CIRCLE WITH A HALF SHIELD AT THE BOTTOM HAVING A BLACK RIM AND A GREEN INSERT.

We do not have any records of a proof of use for THE MARK CONSISTS OF A CYCLICAL DESIGN LOGO CONTAINING AT THE TOP THE WORD "ATHENS" IN WHITE LETTERS ON A BLACK BACKGROUND AND THE WORD "GYROS" IN GREEN LETTERS ON A WHITE BACKGROUND, IN PAPYRUS FONT, FEATURING THE PROFILE OF THE GODDESS ATHENA, WEARING A BLACK HELMET AND HAVING THREE STRANDS OF HAIR ALTERNATING IN COLOR BLACK-GOLD-BLACK IN A SOLID GOLD CIRCLE WITH A HALF SHIELD AT THE BOTTOM HAVING A BLACK RIM AND A GREEN INSERT. at this moment.

Click here to add a proof of use for THE MARK CONSISTS OF A CYCLICAL DESIGN LOGO CONTAINING AT THE TOP THE WORD "ATHENS" IN WHITE LETTERS ON A BLACK BACKGROUND AND THE WORD "GYROS" IN GREEN LETTERS ON A WHITE BACKGROUND, IN PAPYRUS FONT, FEATURING THE PROFILE OF THE GODDESS ATHENA, WEARING A BLACK HELMET AND HAVING THREE STRANDS OF HAIR ALTERNATING IN COLOR BLACK-GOLD-BLACK IN A SOLID GOLD CIRCLE WITH A HALF SHIELD AT THE BOTTOM HAVING A BLACK RIM AND A GREEN INSERT.

Possible trademark infringements of THE MARK CONSISTS OF A CYCLICAL DESIGN LOGO CONTAINING AT THE TOP THE WORD "ATHENS" IN WHITE LETTERS ON A BLACK BACKGROUND AND THE WORD "GYROS" IN GREEN LETTERS ON A WHITE BACKGROUND, IN PAPYRUS FONT, FEATURING THE PROFILE OF THE GODDESS ATHENA, WEARING A BLACK HELMET AND HAVING THREE STRANDS OF HAIR ALTERNATING IN COLOR BLACK-GOLD-BLACK IN A SOLID GOLD CIRCLE WITH A HALF SHIELD AT THE BOTTOM HAVING A BLACK RIM AND A GREEN INSERT.

Basic Information

Serial Number
98492010
Filing Date
09 Apr 2024
Mark Drawing Code
4

Classifications

Declare the trademark use of THE MARK CONSISTS OF A CYCLICAL DESIGN LOGO CONTAINING AT THE TOP THE WORD "ATHENS" IN WHITE LETTERS ON A BLACK BACKGROUND AND THE WORD "GYROS" IN GREEN LETTERS ON A WHITE BACKGROUND, IN PAPYRUS FONT, FEATURING THE PROFILE OF THE GODDESS ATHENA, WEARING A BLACK HELMET AND HAVING THREE STRANDS OF HAIR ALTERNATING IN COLOR BLACK-GOLD-BLACK IN A SOLID GOLD CIRCLE WITH A HALF SHIELD AT THE BOTTOM HAVING A BLACK RIM AND A GREEN INSERT. on the blockchain with WikiTrademarks.io.

First use anywhere
THE MARK CONSISTS OF A CYCLICAL DESIGN LOGO CONTAINING AT THE TOP THE WORD "ATHENS" IN WHITE LETTERS ON A BLACK BACKGROUND AND THE WORD "GYROS" IN GREEN LETTERS ON A WHITE BACKGROUND, IN PAPYRUS FONT, FEATURING THE PROFILE OF THE GODDESS ATHENA, WEARING A BLACK HELMET AND HAVING THREE STRANDS OF HAIR ALTERNATING IN COLOR BLACK-GOLD-BLACK IN A SOLID GOLD CIRCLE WITH A HALF SHIELD AT THE BOTTOM HAVING A BLACK RIM AND A GREEN INSERT. was first used on 26 Sep 2016 for the primary classification of goods and services, international, 043 (Hotels and Restaurants)
First use in commerce
There is no first use of this trademark in commerce detected yet.
Status Code
6
International Code
043
US Codes
100; 101

Ownership history of this trademark/brand

1. SB Acquisition, LLC McFarland WI

Correspondent

SB Acquisition, LLC
PO Box 542
McFarland,WI 53558